Southampton - Wolverhampton

England: Premier League
Southampton J. Bednarek (15), S. Long (35)
St. Mary's StadiumFuld tid2-3Tilskuere: 31.152
Wolverhampton P. Neto (53), R. Jiménez (Str. 65), R. Jiménez (76)
Lineup

Højbjerg:
Vi slår tilbage på tirsdag

Af Christian Bang Jensen

Pierre-Emile Højbjerg har sat et ekstra stort kryds i kalender på tirsdag som en mulighed for at slå tilbage efter nederlaget mod Wolves på hjemmebanen St. Mary's Stadium.

Article image
Ritzau-Scanpix

Southampton faldt sammen i anden halvleg og tabte eftermiddagens opgør til Wolverhampton med 2-3 efter at have ført 2-0 ved pausen. Det afsluttede en ellers god stime hos ”The Saints” på seks kampe uden nederlag. Efter kampen stod klubbens danske anfører, Pierre-Emile Højbjerg, skuffet, men med kampgejst frem overfor klubbens fans.

- Det er lidt emotionelt lige nu, når vi falder så meget. Men det store billede er, at vi har gjort det godt, og heldigvis har vi en mulighed om tre dage for at fortsætte med at bygge ovenpå, fortalte Pierre-Emile Højbjerg til Southamptons hjemmeside.

”The Saints” spiller tirsdag aften mod Crystal Palace, der samtidig med Southamptons kollaps mod ”Wolves,” lykkedes at tage point fra Manchester City i en kamp, som endte 2-2 efter tre mål i kampens sidste 10 minutter. Og kampen tirsdag er en kamp, som holdet ser frem til ifølge den danske anfører.

- Der er en virkelig god følelse og en god atmosfære. Alle er meget glade for at arbejde hårdt og for at gøre det, der er nødvendigt. Det er en fantastisk følelse, og det fungerer. Som jeg sagde, vi kommer til at slå tilbage på tirsdag, afsluttede Pierre-Emile Højbjerg.

Mere om Pierre-Emile Højbjerg

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik