Fodbold nyheder

Legende om talent:
Jeg tænker på Beckham

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Pat Nevin hylder Reece James for hans krydsningsevner, og han forventer helt store ting for den unge spiller på Stamford Bridge.

Article image

Den 20-årige forsvarsspiller er den seneste unge, der har lavet et gennembrud i Chelseas førsteholdstrup, hvor ”The Blues”-legenden sammenligner Reece James med David Beckham.

En række af klubbens egne akademispillere har fået muligheden for at skinne på den store Premier League-scene af Frank Lampard, og englænderen står netop nu noteret for 18 kampe med tre assists til følge.

I sidste kamp mod Burnley vandt Chelsea 3-0, hvor James viste internationalt niveau med sine imponerende afleveringer på flankerne.

- Han har et overblik, og han kan sende den perfekte aflevering, selvom han er i fuld fart. Jeg tænker på David Beckham, da han var bedst. Hans afleveringer var utrolige. Jeg nævner Beckham, fordi kvaliteten af boldfordelingen på tværs af banen fra Reece James, får mig til at tænke på ham og hans niveau, sagde Pat Nevin til Chelseas officielle hjemmeside.

Reece James kommer i betragtning til startopstillingen mod Newcastle i lørdagens kamp, hvor Chelsea jagter endnu en udebanesejr.

Mere om Reece James

Mere om Chelsea

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik