Fodbold nyheder

Han er med i morgen, men måske ikke i weekenden

Af Christian Bang Jensen

Jose Mourinho fortalte mandag pressen, at den danske Tottenham-spiller, Christian Eriksen, er med i FA Cup-omkampen tirsdag, men portugiseren kunne ikke garantere at danskeren er med i weekenden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen har ikke spillet sin sidste kamp for Tottenham. I hvert fald ikke endnu.

For på dagens pressemøde forud for tirsdagens FA Cup-omkamp mellem Tottenham og Middlesbrough kunne manager Jose Mourinho bekræfte, at den danske stjerne er med i truppen.

Men mere kunne portugiseren ikke fortælle de engelske medier. Eller også ville han ikke.

- Han kommer til at spille i morgen. Efter det har vi en kamp på lørdag, og den skal han måske spille. Lige nu kan jeg ikke sige så meget mere end det, sagde manageren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Christian Eriksen er blevet rygtet tæt på et skifte til Inter i Italien, og her på indkast.dk kunne vi fredag fortælle, at den danske landsholdsspillers agent var landet i Milano for at forhandle et kontrakt gældende fra sommeren 2020. Danskerens nuværende kontrakt med Tottenham udløber til sommer, og Christian Eriksen har derfor fri mulighed til at lave en ny aftale med en ny klub.

Skal Tottenham dog få et pengebeløb for midtbanespilleren, skal han dog sælges i løbet af januar, og med Jose Mourinhos kommentarer kunne det tyde på, at en handle er ved at blive forhandlet på plads.

Danskeren har ikke spillet nær så meget som han plejer, og præstationerne har gennem sæsonen fået en del kritik. José Mourinho er også overbevist om, at al snakken om fynboens fremtid påvirker spillet på banen.

- Det er normalt at en spiller i den situation ikke præsterer på sit højeste niveau. Men han har hjulpet os i de kampe, som han har spillet. Han har haft gode præstationer og bidraget mod for eksempel Olympiakos og Norwich, siger den portugisiske Jose Mourinho.


Mere om Christian Eriksen

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik