Fodbold nyheder

Reina har sat kursen mod Birmingham

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Daily Star skifter Pepe Reina midlertidigt AC Milan ud med en tilværelse i Aston Villa.

Article image

Oprykkerne fra Aston Villa har som forventet i denne sæson spillet med i bunden af Premier League, og i øjeblikket er Birmingham-klubben ikke mere end et point over nedrykningsstregen. Aston Villa har store kvaler på målmandspositionen, i det at klubben er uden deres to foretrukne keepere. Hverken Tom Heaton eller Jad Steer er til rådighed for Villa-manageren Dean Smith, og klubben er derfor nærmest nødsaget til at finde en midlertidig erstatning for de to keepere.

Det britiske medie Daily Star skriver, at Pepe Reina skifter til trængte Aston Villa på en låneaftale. Denne aftale skulle være indgået i går fredag, hvor man er blevet enige med den erfarne spanier om en låneaftale gældende for resten af sæsonen.

Mediet skriver, at den tidligere spanske landsholdskeeper forventes at ankomme til Birmingham mandag, hvor lægeundersøgelsen skal finde sted.

Pepe Reina skiftede i sommeren 2018 fra syditalienske Napoli videre nordpå til AC Milan på en fri transfer, men skiftet til AC Milan har ikke kastet den store spilletid af sig, og i denne sæson er han kun noteret for sølle en kamp for den italienske mastodont.

Pepe Reina har en fortid i en lang række store europæiske klubber. Liverpool, Napoli, FC Bayern München og FC Barcelona er blandt de klubber som den nu 37-årige målmand har optrådt for.

Mere om Pepe Reina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik