Fodbold nyheder

Neymar og Mbappé:
Der er ingen konkurrence mellem os

Af Tobias Mølgaard Sørensen

PSGs brasilianske stjerne har udelukket, at der skulle være et konkurrence-forhold mellem ham og unge Kylian Mbappé i angrebet.

Article image

Både Neymar og Mbappé kom til den franske hovedstadsklub i sommeren 2017, hvor den 27-årige brasilianer kom fra Barcelona og den talentfulde teenager blev lejet fra Monaco AS.

De har sammenlagt scoret 16 mål og lavet syv assists i den igangværende sæson, og det er tydeligt, at PSG spiller bedst, når de begge er på banen og kan styre de offensive takter for deres franske mandskab.

- Mit forhold til Kylian (Mbappé, red.) er rigtig godt. Vi er gode venner, og vi hjælper hinanden med at vinde kampene og score mål. Jeg føler, at det er et specielt venskab, og der er bestemt ingen konkurrence mellem os, sagde PSGs nummer 10 til France Football.

- Vi hjælper bestemt hinanden til at score mål på banen. Når den ene scorer, siger han til den anden, at nu er det blevet hans tur til at score. Det er sådan, det skal være i fodbold. Man skal være en god holdkammerat, ellers vil tingene ikke fungere på banen.

Mere om Paris SG

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C