Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Ryan Svale

Der er gang i træner karusellen, også er en masse spillere rygtet til Manchester United i dagens engelske rygter

Article image
Ritzau-Scanpix

Red Bull Salzburg angriberen Erling Håland har overfor sin norske landsmand Ole Gunnar Solskjær gjort det klart, at Manchester United er hans førsteprioritet, hvis han skulle skifte i januar. (Star on Sunday)

Hvis Pep Guardiola beslutter sig for at forlade Manchester City til dommer, står FC Barcelona klar i kulissen. (Sunday Express)

Leicester City-manager Brendan Rodgers er en af favoritterne til at erstatte Guardiola, hvis spanieren forlader Etihad Stadium. (Sun on Sunday)

Manchester City, Manchester United, Liverpool og Chelsea kæmper alle om 19-årige Jadon Sancho. (Sun on Sunday)

Manuel Pellegrini er stadig i fare for at blive fyret i West Ham, på trods af klubbens sejr over Southampton lørdag aften. David Moyes er en af kandidaterne til posten. (Star on Sunday)

Manchester United overvejer at byde på den argentinske duo bestående af Inters Lautaro Martinez og Paris St-Germains Leandro Paredes. (Mirror)

Tidligere Chelsea-playmaker Eden Hazard har lovet, at han kommer tilbage til Stamford Bridge, når hans karriere i Real Madrid er slut. (Sun on Sunday)

Den 21-årige norske midtbanespiller Sander Berge, der spiller i belgiske Genk instituerer på, at han har hovedet på det rette sted, på trods af rygter om et skifte til Liverpool. (Sport Witness)

Tottenham-chef Jose Mourinho siger, at han ikke vil afsløre detaljerne om samtalerne omkring den 27-årige danske midtbanespiller Christian Eriksens fremtid. (Sunday Mirror)

Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans har afsløret, at hans intention var at fortsætte i Monaco i sommers, men at Leicester overbeviste ham til et permernent skifte. (Sport Witness)

Gabriel Jesus udtaler, at Manchester City-assistenttræner, Mikel Arteta, der er rygtet til Arsenal og Everton, allerede er en fantastisk manager. (Manchester Evening News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik