ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Kane kan se frem til et presset juleprogram

Af Christian Kern Hansen

Jose Mourinho har i et interview med SkySports udtalt om angrebstjernen, Harry Kane, og hvad den engelske landsholdspiller kan se frem til i det altid tætpakkede juleprogram.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ligesom alle andre Premier League-mandskaber skal Tottenham igennem et særdeles tætpakket juleprogram, hvor restitueringstiden er knap, og hvor resultaterne er mere end vigtige. Tottenham har dog et nogenlunde overkommeligt juleprogram, hvor det forventes, at London-klubben hiver et par sejre hjem. Klubben fra det nordlige London har en hjemmebanekamp mod henholdsvis Chelsea og Brighton, samt en udebanekamp mod Norwich og Southampton. Dette lyder som udgangspunkt ikke som et uoverkommeligt program for Mourinhos tropper, der efter en udfordrende periode under Mauricio Pochettino, er nødsaget til at høste en del point henover julen.

Harry Kane har stort set spillet alle kampe i denne Premier League-sæson, og englænderen kan ifølge den portugisiske manager da også se frem til flere gentagende startpladser henover julen.

- Det er et tegn på kampe og kampe. Om jeg kommer til at give ham et hvil d. 26.december, i det vi har en kamp to dage efter?

- Nej, jeg kommer ikke til at give (Harry Kanne,red.) et hvil. Der er kampe og kampe.

Harry Kane sad over i midtugens Champions League kamp mod FC Bayern München, hvor London-klubben allerede var videre, samtidig med, at de ikke kunne erobre førstepladsen i gruppen, da tyskerne allerede var langt foran. I interviewet gav Jose Mourinho en forklaring på, hvorfor den engelske skarpretter kunne sidde over i denne kamp, men ikke i de andre Premier League-kampe.

- München-kampen var en af de gange, hvor resultater var sekundært, men når resultatet er fundamentalt, nummer ni er Harry og Parrott (17-årig angriber i Tottenham, red.)

- Parrot er en 17-år gammel dreng, der spillede fem minutter i Premier League, og vi vil give ham mere tid.

- Han har brug for mere tid til at udvikle sig, og så, ja, Harry er fundamental for os.

Tottenham er kommet langt bedre i gang i Premier League under Mourinho, hvor man allerede i portugiserens første fire Premier League-kampe har vundet tre ud af fire mulige. Denne stime skulle gerne fortsættes i det kommende juleprogram, hvor Tottenham med et par sejre til følge kan spille sig i top-4. Tottenham ligger i øjeblikket placeret på Premier Leagues syvendeplads med seks point op til Chelsea, der indtager ligeanes fjerdeplads.


Mere om Harry Kane

Mere om Tottenham

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
EM Assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik