Club Brugge - Real Madrid

Europa: Champions League
Club Brugge H. Vanaken (55)
Jan BreydelstadionFuld tid1-3Tilskuere: 27.308
Real Madrid Rodrygo (53), V. Júnior (64), L. Modrić (90)
LineupReferat

Blandende brasilianske bolsjer for Real Madrid

Af Torsten Brix

Zinedine Zidane havde mange unge spillere med i Belgien, men ingen spillede sig på holdet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid stillede op til Champions League-kampen imod Club Brugge med flere unge reserver, og det kunne godt ses i kampen, hvor ”Konge-klubben” ikke havde noget at spille for.

Luka Jovic, Vinicius Jr. og Rodrygo startede i angrebet, og ingen af dem spillede sig for alvor tættere på meget mere spilletid for Real Madrid-holdet med den store trup, selvom den 18-årige Rodrygo scorede kampens første mål helt ude ved stolpen og 19-årige Vinicius Jr. scorede til 2-1.

Imellem de to brasilianske mål lavede deres unge landsmand – Eder Militao – en gigantisk fejl, som gjorde, at Hans Vanaken kunne udligne. Så samlet set var der ikke mange Real Madrid-spillere, der spillede sig nærmere en plads i startopstillingen til det kommende ”El Clasico”.

Tidligere havde Vanaken misbrugt en stor chance for hjemmeholdet Club Brugge, der faktisk spillede for at sikre sig en Europa League-plads i foråret, men det klare nederlag til Galatasaray gjorde, at Club Brugges tredjeplads aldrig kom i fare.

Kampen sluttede med en 3-1-sejr efter et sent mål af Luka Modric, efter ingen af deres unge blandende brasilianske bolsjer – og slet ikke Luka Jovic - viste storspil for Real Madrid…

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik