Manchester C - Manchester U

England: Premier League
Manchester C N. Otamendi (85)
Etihad StadiumFuld tid1-2Tilskuere: 54.403
Manchester U M. Rashford (Str. 23), A. Martial (29)
LineupReferatVideo

Carragher:
Uniteds fronttrio er lige så gode som Liverpools og Citys

Af Christian Bang Jensen

Liverpool-legenden og den nuværende ekspert på britiske ”Sky Sport” er efter weekendens sejr meget imponeret af Manchester Uniteds fronttrio, og mener, at de er på niveau med både Liverpools og Manchester Citys angrebstrioer.

Article image

Marcus Rashford, Anthony Martial og Daniel James. De tre spillere forårsagede rigtig mange problemer for Manchester City i lørdagens Manchester-derby. Det får nu Liverpool-legenden og den nuværende ”pundit” eller ekspertkommentator på ”Sky Sport” Jamie Carragher til at hævde, at Manchester Uniteds fronttrio er på niveau med både Liverpools Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah og Manchester Citys Sergio Aguero, Raheem Sterling og Bernardo Silva.

- I weekenden var de helt ude af kontrol og ikke fra denne verden. Manchester City kunne ikke styre dem. Når de tre (Anthony Martial, Marcus Rashford og Daniel James) kommer i fremdrift, er de lige så gode som (Manchester) Citys trio eller Liverpoos trio. De er bare ikke konsistente nok endnu, og det er deres eneste problem, udtalte en meget begejstret Jamie Carragher ifølge avisen ”Daily Mirror.”

Manchester United skal torsdag forsøge at videreføre det gode momentum i en kamp mod AZ Alkmaar i Europa League.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik