AGF - Lyngby

Danmark: Superligaen
AGF P. Mortensen (29)
Ceres ParkFuld tid1-1Tilskuere: 6.138
Lyngby R. Corlu (6)
Lineup

Never change a winning team - David Nielsen?

Af Torsten Brix

Hvad kommer der til at ske i AGF?

Article image
Ritzau-Scanpix

I sæsonens første 9 ud af 11 kampe bestod AGF’s centrale forsvar af Frederik Tingager og Niklas Backman, men så kom en skade til Tingager og siden har Sebastian Hausner blandt andet spillet stærkt. Så hvad nu – Tingager?

- Jeg tror, at alle fodboldspillere er utålmodige, når man har mål, ambitioner og forventninger til sig selv, men ikke spiller kampe. Samtidig siger jeg til mig selv, at jeg har været ude i seks uger med en lidt grim skade, et forstrakt ledbånd, siger Frederik Tingager til Jyllands-Posten og fortsætter:

- Jeg ved jo godt, hvad der sker, når man er skadet og holdet begynder at vinde. Så er det klart, at man ikke kommer ind på holdet. Hvis jeg var blevet sat af, så skulle jeg kigge indad. Men nu kan jeg ikke gøre noget, og det har været hårdt for mig. Sådan nogle perioder er der som spiller. Jeg må se det i øjnene og tage arbejdshandskerne på og knokle endnu hårdere. Men inden jeg blev skadet, var jeg var med til at vinde seks kampe i streg, og vi holdt nullet i mange kampe.

I weekenden kan AGF’s centrale forsvar dog blive Sebastian Hausner og Frederik Tingager, da Niklas Backman har karantæne.

Mere om Frederik Tingager

Mere om AGF

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik