A. Webster (36), N. Maupay (80)
Torsten Brix

Kludemål i Arsenal-nedtur

Hvornår rammer ”The Gunners” bunden… ?
I torsdagens Premier League-kamp imellem Arsenal og Brighton var stillingen 1-1 kort inde i anden halvleg efter to rigtige kludemål efter hjørnespark. Først scorede Adam Webster, efter Brightons høje forsvarsspiller Dan Burn havde vundet en hovedstødsduel og noget rodet spil, mens Arsenals udligning, kom efter Alexandre Lacazette vandt en duel i luften, men efterfølgende var der flere spillere, der var i kamp om bolden ved den bageste stolpe, hvor tre havnede inde i målnettet.

Derudover fik Arsenal korrekt annulleret et mål for off-side efter en VAR-kendelse. Målet blev lavet af David Luiz, men den centrale forsvarsspiller så meget tung ud med ti minutter igen, da Neal Maupay headede Brighton foran med 2-1 på Emirates.

Med det andet Brighton-mål var det femte kamp i træk, at Arsenal lukkede to mål ind, og afsavnet af de to defensive styrmænd – Laurent Koscielny og Nacho Monreal (som smuttede i sommer) – virker gigantisk for kriseramte Arsenal.