Fodbold nyheder

Ljungberg løjer:
Mit jakkesæt var til rens

Af Tobias Mølgaard Sørensen

I søndags fik svenske Fredrik Ljungberg debut på sidelinjen for Arsenal, men flere kritiserede ham for ikke at have taget et jakkesæt på til anledningen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den største kritiker var Paul Scholes, og den tidligere Manchester United-spiller mener, at svenskeren skulle have taget et jakkesæt på for at udvise en smule disciplin overfor holdet, men Fredrik Ljungberg kan kun grine af kritikken.

- Det hele gik bare ekstremt hurtigt, så jeg nåede ikke at hente mit jakkesæt fra renseriet, og jeg fik det derfor ikke klar til søndagens kamp, sagde en sarkastisk og storgrinende Arsenal-manager til Sky Sports.

- Jeg har set andre Premier League-managere i træningstøj, så jeg vil selv beslutte på kampdagen, hvilken uniform jeg tager på.

- Desuden har jeg ikke fået mit klubjakkesæt endnu, men jeg kan virkelig ikke se, at det er nogen diskussion. Jeg skal nok sørge for, at du (Scholes, red.) ved, hvad jeg har på.

Torsdag aften får karismatiske Fredrik Ljungberg hjemmebanedebut i spidsen for Arsenal, hvor de møder Brighton. Kampens store spørgsmålstegn er selvfølgelig, om svenskeren tager en jakkesæt på, eller holder han fast i træningstøjet?

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik