Fodbold nyheder

Arsenals nye manager findes her

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Der er kommet en liste over kandidater til at overtage for Unai Emery i Arsenal, og de vil alle være en gevinst for ”The Gunners”.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fredrik Ljungberg
Han har overtaget roret i den kommende periode, indtil klubben finder den rigtige afløser. En periode med oprejsning, flere sejre i træk og både offensive og defensive forbedringer vil kunne gøre svenskeren til en permanent løsning.

Mikel Arteta
Den tidligere Arsenal-profil er assistent for Pep Guardiola i Manchester City, og Pep er stålfast på, at han ikke forlader sin nuværende stilling, før sæsonen er overstået.

Mauricio Pochettino
Det er ikke længe, at argentineren har gået uden job, og Arsenal prøver formodentlig at lokke den nu tidligere Tottenham-manager til klubben. Det vides endnu ikke, om Pochettino er færdig i engelsk fodbold. Han afviser sandsynligvis deres tilbud, da han gerne vil undersøge sine muligheder.

Rafael Benitez
Spanieren har tidligere været redningsmand for mange klubber, og han har et imponerende CV, hvor han blandt andet har været i Liverpool og Chelsea. Han formåede også at skabe stabilitet i Newcastle, men han fik ikke forlænget sin aftale. Arsenal vil blive løftet med hans rutine og taktiske overblik.

Massimiliano Allegri
Italieneren har været ude job siden stoppet i Juventus, og han vil være et scoop for Arsenal. Han har næsten vundet alt i Italien, og han kan sikkert videreføre det til London-mandskabet, hvor der er flere profiler, som vil kunne danne rammen for en ny epoke i klubben.

Patrick Vieira
Den store Arsenal-legende og tidligere anfører vil være et populært valg. Han har været vant til at tage lederskab, og han kan sikkert banke selvtillid ind i truppen. Han er i øjeblikket træner i Nice, hvor Kasper Dolberg til daglig spiller, men det store spørgsmål er, om han bliver fristet af Arsenal.

Brendan Rodgers
Han blev i en længere periode koblet sammen med både Arsenal og Tottenham, men Rodgers forlader næppe Leicester, da han oplever stor succes med holdet, som vinder den ene kamp efter den anden.

Eddie Howe
Han har gjort Bournemouth til et rigtigt Premier League-hold, og han vil være spændende at se i en større klub med et bedre spillermateriale. Hans unge alder snyder ikke, da han er god til mandskabspleje og til kampforberedelserne.

Steven Gerrard
Den er mere usansynlig, da Steven Gerrard nok ikke vil være interesseret i Arsenal, da det vil være et slag i hovedet på Liverpool-fansene. Han bliver formentlig i Rangers og fortsætter sit arbejde.

Nuno Espirito Santo
Han har længe været en favorit til at forlade Wolves og komme til Arsenal. Portugiseren har gjort et fantastisk arbejde i Wolves, hvor han i sidste sæson var med til at slagte flere af top seks-holdene.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik