Fodbold nyheder

Vicepræsident:
Mbappé skal til Real Madrid

Af Daniel Fisker

AS Monacos forhenværende vicepræsident er sikker på, at Paris Saint-Germain-superstjernen skal til Real Madrid.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ifølge AS Monacos forhenværende vicepræsident Vadim Vasilyev uundgåeligt, at Kylian Mbappé på et tidspunkt i sin karriere slutter sig til Real Madrid.

Rygterne har sendt Mbappé til Real Madrid, siden det måske største talent i verden fik sit gennembrud i Monaco. Den 20-årige franskmand har efter sigende stået øverst på Real Madrids ønskeseddel, mens han har spillet i Paris Saint-Germain.

Liverpool har efter sigende også været med i kapløbet om Mbappé, selvom prisskiltet på 1,2 milliard kroner måske har fået ”The Reds” til at opgive det franske stortalent.

Nu har AS Monacos forhenværende vicepræsident imidlertid løftet sløret for, at Real Madrid er vigtig for Mbappé, som rådførte sig med sin tidligere vicepræsident, inden han i 2017 valgte PSG.

- Kylian skal til Real Madrid. Jeg ved ikke hvornår, men det virker uundgåeligt, udtaler Vadim Vasilyev ifølge Mirror.

- Klubben er meget vigtig i hans liv. Madrid kom med et mere interessant tilbud end PSG i 2017, men han fortalte mig, at det var for tidligt at forlade Frankrig – Paris var hans hjem.

- Han ønskede at udvikle sig til en fantastisk spiller i Frankrig, fordi han havde god tid til at gøre det. Det er et bevis på Kylians intelligens. Han er nu den bedste spiller i Frankrig, og PSG har finanser nok til at holde på ham.

Interessen er efter al sandsynlighed gengældt hos Real Madrid-træneren Zinedine Zidane, som åbent har talt om sin beundring for den franske superstjerne.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik