SønderjyskE - Lyngby

Danmark: Superligaen
SønderjyskE C. Jakobsen (23), C. Jakobsen (65)
Sydbank ParkFuld tid2-2Tilskuere: 3.712
Lyngby K. Tshiembe (19), R. Corlu (77)
LineupReferatVideo

Corlu sikrede Lyngby det ene point

Af Christian Kern Hansen

Rezan Corlu sikrede med 13 minutter igen Lyngby BK det ene point i dagens udebanekamp mod Sønderjyske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Noget overraskende var det oprykkerne fra Lyngby BK, der inden dagens kamp mod Sønderjyske lå højest i tabellen af de to mandskaber. Sønderjyske havde inden dagens opgør seks point op til den berygtede top-6, mens sjællanderne blot havde to point op til top-6 forud for opgøret med Sønderjyske. Sønderjyske var derfor nødsaget i dagens kamp til at tilkæmpe sig alle tre point, hvis ikke top-6 skulle komme alt for langt væk for sønderjydernes vedkommende.

Kampen startede livligt, hvor begge hold ville frem ad banen. Begge hold viste tænder i kampens indledning, men de helt store chancer indtraf aldrig rigtigt i kampens indledning. Efter 19 minutter kom gæsterne i front, da midtstopperen efter et hjørnespark kom fri på bagerste stolpe, hvor forsvarsspilleren nærmest ike kunne undgå at sparke bolden i kassen. 1-0 til Lyngby BK.

Der skulle dog ikke gå lang tid før, at Sønderjyske kom med et modsvar. Marco Rojas spillede Christian Greko Jakobsen fri på kanten af feltet efter 23 minutter, og med en veltempereret afslutning over i det lange hjørne, kunne Sønderjyske og Christian Jakobsen juble over udligningen. 1-1. I minutterne efter Sønderjyskes udligning virkede Lyngby BK en smule tynget, men ti minutter efter udligningen begyndte Lyngby igen at finde fodfæste i kampen.

Overordnet set havde Sønderjyske dog været det bedst spillende mandskab i første halvleg, og kunne være mest tilfredse med indsatsen efter de første 45 minutter.

Starten af anden halvleg var præget af et lavt tempo, hvor ingen af holdene for alvor fandt det gode spil frem. Anden halvlegs start var også præget af mange afbrydelser samt få chancer.

Efter 65 minutter bragte Christian Jakobsen Sønderjyske på vinderkurs, da han efter tumult i Lyngby-forsvaret kom først på bolden, og med hans solide højre inderside lagde han sikkert bolden ind ved nærmeste stolpe. 2-1 til Sønderjyske. Med 20 minutter igen fik Lyngby BK et lille overtag på Sønderjyske, der begyndte at virke en smule trætte, og med 13 minutter igen kunne Rezan Corlu bringe balance i regnskabet. Brøndby-lejesvenden lavede en flot tunnel på den dobbelte målscorer Christian Jakobsen, og med en flot afslutning over mod fjerneste stolpe havde Lyngby BK nu bragt balance i regnskabet. 2-2.

Efter Lyngby BK´s udligning åbnede kampen fuldstændig op, og chancer opstod i begge ender, men det var dog Lyngby BK der havde det største overtag i kampens afsluttende fase, som følge af deres sene udligning i kampen. Begge hold forsøgte at jagte en scoring i slutningen af kampen, og dette skabte til tider store rum, som modstanderen kunne profitere af. Men ingen af holdene formåede at profitere af de store rum der blev givet væk, og kampens resultat blev derfor 2-2.

Sønderjyske - Lyngby BK: 2-2 (0-1)
0-1: Kevin Tschiembe: (19)
1-1: Christian Jakobsen: (23)
2-1: Christian Jakobsen: (65)
2-2: Rezan Corlu: (77)SønderjyskE
(4-5-1)
28Sebastian Mielitz
9Alexander Bah ↩80
26Patrick Banggaard
5Kees Luijckx
2Stefan Gartenmann
77Rilwan Hassan
6Eggert Jonsson (C)
29Victor Ekani ↩87
8Christian Jakobsen
17Marco Rojas ↩66
10Mart Lieder
Bænk
1Nikola Mirković
47Artem Dovbyk ↪87
4Ísak Ólafsson
21Jeppe Simonsen ↪66
7Danny Amankwaa
15Johan Absalonsen ↪80
23Mads Hansen
Lyngby
(3-4-1-2)
31Thomas Mikkelsen
18Kevin Tshiembe
14Nicolai Geertsen (C) ↩70
6Frederik Winther
9Lasse Fosgaard
21Kasper Enghardt
30Marcel Rømer
4Patrick da Silva
10Rezan Corlu
8Gustav Marcussen ↩60
11André Riel ↩90
Bænk
28Frederik Schram
16Emil Nielsen
3Lasse Nielsen ↪90
17Adam Sørensen
20Kasper Jørgensen
7Jesper Christjansen ↪60
15Emilio Simonsen

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik