Fodbold nyheder

To dage efter fyring:
Pochettino måske på vej til Bayern

Af Mads Sigh Lund Andersen

Sky Sports Tyskland melder, at de tyske giganter overvejer at give Pochettino en kontrakt.

Article image
Ritzau-Scanpix

I dag melder Sky Sports Tyskland, at den nu tidligere Tottenham-manager, Mauricio Pochettino, er på ønskelisten hos Bayern München. Klubben har dog tidligere udtalt, at man regner med, at den midlertidige træner, Hansi Flick, mindst bliver på posten indtil januar. Bayern har været uden træner siden man fyrede Niko Kovac i starten af november.

Pochettino har, ifølge Sky Sports, også en interesse i ikke at tage et nyt trænerjob med det samme. På grund af Tottenham fyrede Pochettino vil han få udbetalt cirka 100 millioner kroner i kompensation henover en tre til seks måneders periode. Sky Sports melder, at hvis Pochettino får et nyt job inden for denne periode på, vil kompensationen blive annulleret.

Den nuværende Bayern München spiller Joshua Kimmich, vil ikke have noget imod at få Pochettino til klubben, da han er imponeret over argentinerens trænerevner.

- Jeg synes han var rigtig god i Tottenham. Hvert år var de omkring nummer tre i tabellen. Dette var rigtig godt for Tottenham. De har et rigtig godt hold, selvom vi slog dem med Bayern München. De var i Champions League-finalen, så selvfølgelig er han er god træner, sagde Kimmich på en pressekonference efter Tysklands 6-1-sejr over Nordirland.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik