Fodbold nyheder

Hvad har Guardiola lært Vincent Kompany?

Af Christian Kern Hansen

Den tidligere Manchester City-spiller Vincent Kompany, har i et interview med The Guardian snakket om hvad Pep Guardiola har lært ham under hans tid i Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Vincent Kompany skiftede i sommers tilværelsen i Manchester City ud med en tilværelse i hjembyen Bruxelles, hvor han er spillede træner for det belgiske storhold Anderlecht. Anderlecht har i denne sæson noget overraskende haft store kvaler, men i de sidste otte kampe har den belgiske hovedstadsklub ikke tabt en eneste kamp. Det tyder derfor på, at den solide midtstopper Vincent Kompany har fået bedre styr på Anderlecht-mandskabet i samarbejde med træneren Franky Vercauteren.

Kompany har i et interview med det engelske medie, The Guardian udtalt sig om de ting han lærte under Pep Guardiolas ledelse i det østlige Manchester.

- Fodbold-taktikker. Mellemrum. Brugen af mellemrum, og effekten det har af kampen. At behandle mellemrummene, er den største ting jeg lærte med Pep.

Den solide belgiske midtstopper har spillet hele 11 sæsoner for Manchester City, og belgieren er noteret for 360 kampe for de lyseblå. Det kunne dog været blevet til en del flere, hvis belgieren ikke var blevet ramt af så mange skader, som han desværre blev i hans 11-år lange periode i Manchester City. Udover de mange år i Premier League, har belgieren også spillet en del kampe for det belgiske landshold. 89 kampe kan midtstopperen prale af at have spillet for hjemlandet.Mere om Vincent Kompany

Mere om Anderlecht

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik