Fodbold nyheder

Kosovo-træner:
England er måske det bedste hold i Europa

Af Christian Kern Hansen

Kosovo spiller imorgen aften hjemme imod England der allerede har kvalificeret sig til næste års EM-slutrunde. Kosovo-træneren Bernard Challandes er ovenud ydmyg før mødet med England.

Article image
Ritzau Scanpix

Kosovos træner, Bernard Challandes har forud for den store hjemmekamp mod England i EM-kvalifikationen udtrykt sig med særdeles positive vendinger om det engelske fodboldlandshold i et interview med det engelske medie, Daily Mail. Træneren er ikke afvisende over for påstanden om, at England muligvis kunne være europas bedste fodboldnation på nuværende tidspunkt.

England er allerede kvalificeret til næste års EM, der skal spilles rundt omkring i en lang række europæiske storbyer. Imorgen møder England på udebane Kosovo, der noget overraskende er noteret for hele 11 point efter de første syv kampe i gruppen, der også består af mandskaber som Tjekkiet, Montenegro og Bulgarien.

- Denne kamp er en fantastisk kamp med disse målsætninger. Jeg kan i det mindste sige, at for os er det en fantastisk udfordring at spille imod en af verdens bedste hold, og måske nu det bedste hold i Europa. Hvis man kigger på denne kvalifikationsrunde for England, har ingen scoret ligeså meget. Der er et utrolig offensivt potentiale i dette hold: Vinder 7-0, 6-0, 5-0, 5-0, 5-0. Utroligt.

England besejrede Kosovo med 5-3 i det første møde mellem de to fodboldnationer, og Kosovo lagde sig bestemt ikke ned i den kamp, og mon ikke, at Kosovo kommer til at spille deres chance til fulde, når de imorgen på hjemmebane tager imod England klokken 18.00.

Kosovo ligger i øjeblikket placeret på gruppens tredjeplads og har fire point op til andenpladsen, der varetages af Tjekkiet. De kan derfor ikke selv afgøre deres EM-skæbne, i det Tjekkiet som maksimum må tilrive sig et enkelt point i de sidste to kampe i gruppe A.

Mere om England

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik