Fodbold nyheder

Salah er ude på ubestemt tid

Af Mads Sigh Lund Andersen

Salah har pådraget sig en ankelskade.

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Liverpool vandt 3-1 over Manchester City i søndags, var der ikke kun gode nyheder for Merseyside-klubben. En af deres største profiler, Mohamed Salah, blev nemlig skiftet ud i slutningen af anden halvleg med en ankelskade, som har generet Salah igennem længere tid. Ankelskaden virkede ikke til at være alvorlig, og derfor drog Salah mod Cairo for at forberede sig til de opkommende landskampe for Egypten.

Den målfarlige egypter var dog nødt til at trække sig fra Egyptens træning, da ankelskaden stadig drillede ham, og det er blevet udelukket, at han deltager i Egyptens næste to kampe imod Kenya og Comorerne. Salah blev også fotograferet i Cairo med en beskyttende støvle på hans fod og ankel-område.

Ifølge Sky Sports pådrog Salah sig ankelskaden helt tilbage i starten af oktober, da Liverpool vandt 2-1 over Leicester, og den er nu blusset op igen. Hvor længe Salah kommer til at sidde ude med denne ankelskade er ikke klart, men Liverpool har givet egypteren lov til at genoptræne uden for Liverpools træningsfaciliteter.

Mere om Mohamed Salah

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik