Fodbold nyheder

- Du kan ikke lave mange gode handler i januar

Af Christian Kern Hansen

Ole Gunnar Solskjær har på en nyhedskonference ytret sig om hans forventninger til januar-vinduet.

Article image
Ritzau-Scanpix

For to dage siden belyste Indkast.dk rygtet om, at Manchester United allerede var nået til enighed omkring de personlige forhold for en ukendt spiller, og meget har da også tydet på, at Manchester-klubben kunne forventes at handle hidsigt ind i det forestående januar-vindue som følge af den elendige efterårssæson klubben har gennemgået indtil videre.

Spillere som Mario Mandzukic, Ivan Rakitic, Erling Håland og et par andre har været nævnt som mulige forstærkninger til et såret Manchester United-mandskab. På en nyhedskonference har den norske manager udtalt følgende om hans forventninger og overvejelser omkring januar-vinduet.

- Transfers- vi kigger altid på tabellen, vi kigger altid på spillere. Der er måske ingen, der er måske en, der er måske to i januar, men sommervinduet er det store vindue, og du kan ikke lave mange gode handler i januar-vinduet.

Dermed nedtoner den norske manager Uniteds kommende aktivitet i det kommende januar-vindue, men er derimod heller ikke afvisende over for et par forstærkninger til en trup der synes at mangle frisk blod til kæderne.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik