FC Midtjylland - FC København

Danmark: Superligaen
FC Midtjylland S. Kaba (28), Evander (42), S. Kaba (52), E. Sviatchenko (60)
MCH ArenaFuld tid4-1Tilskuere: 11.422
FC København D. N'Doye (56)
LineupReferatVideo

- Vi kommer til Herning for at vinde

Af Christian Kern Hansen

FC København skal søndag en tur til heden, hvor FC Midtjylland venter i et vaskeægte topbrag.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC København har en særdeles vigtig superliga-kamp foran sig, når man på søndag skal forsøge at hale ind på den nuværende indtager af førstepladsen. FC Midtjylland ligger i øjeblikket fire point foran FC København i tabellen, og man kan derfor roligt tale om en "sekspoints kamp". Sidst de to hold mødtes var tilbage i september-måned, hvor de spillede 0-0 i parken. FC Midtjylland har blot tabt en enkel kamp i denne sæson, men FC Københavns norske træner Ståle Solbakken tror på alle tre point forud for mødet med "ulvene" Ståle Solbakken kom i et interview med FC Københavns hjemmeside ind på forventningerne til kampen

- Vi ved at de kommer med en masse fysik og power, som vi skal være klar til at matche. De har været meget solide defensivt og har et stærkt stopperpar og en utroligt dygtig målmand, ligesom de har nogle dygtige spillere i den offensive del af spillet og på dødbolde, udtalte den norske træner og fortsætter i følgende vendinger.

- Uanset deres kvaliteter, så kommer vi til Herning for at vinde, og vi har en god tro på, at vi kan tage point med derfra. Vi har set stærke ud i vores organisation i noget tid nu, og vi ved, at vi har offensive kvaliteter.

FC København har de sidste par sæsoner haft store udfordringer med "hedens drenge", i det man i de sidste 10 kampe mellem de to klubber er noteret for seks nederlag, en enkel uafgjort, samt tre sejre.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik