Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Barcelona
Slavia Prag
Tobias Mølgaard Sørensen

Optakt: Barcelona - Slavia Prag

Barcelona tager hjemme mod Slavia Prag i rundens første Champions League-kamp.
Kommentar
Indkast.dk har kigget nærmere på denne uges første Champions League-opgør, hvor Barcelona skal tilbage på sporet efter et skuffende nederlag i weekenden på 1-3 mod Levante i La Liga. Slavia Prag røg i sidste uge ud af den hjemlige pokalturnering med et 0-2-nederlag efter forlænget spilletid mod Ostrava. De har ellers vundet pokalturneringen de seneste to sæsoner, men i år måtte de se sig slået i ottendedelsfinalerne af MOL-Cup. I weekenden mødte de selvsamme Ostrava på hjemmebane i den tjekkiske liga, hvor Slavia Prag vandt 4-0 og vaskede den grimme plet fra pokalturneringen af sig.

Barcelona var ikke særlig overbevisende i deres 2-1-sejr, da de spillede i Prag, hvor et selvmål blev afgørende for den spanske sejr. Det tyder dog på et helt andet kampbillede, når de får lov til at spille hjemme på Camp Nou, hvor de har vundet deres seneste otte kampe. De har samtidig kun holdt ét clean sheet i de otte optrædener.

Slavia Prag har spillet uafgjort de sidste tre gange, de har været på spansk grund, men den fornemme statistik forvener at blive brudt tirsdag aften.
Det virker til at være et sultent Barcelona-mandskab, der møder op til kampen, og de har ikke tabt på hjemmebane i Champions League i 33 kampe, hvilket betyder, at ingen hold har rejst fra Camp Nou med alle tre point siden september 2013. Det er samtidig en rekord, de tog fra Bayern München, der havde 29 ubesejret kampe i Champions League.

Skader og karantæner
Der er ingen spillere, som har karantæne, men begge hold må undvære én spiller til tirsdagens opgør. Barcelona har forsvarsspilleren Samuel Umtiti ude, hvor Slavia Prag ligeledes har forsvarsspilleren David Hovorka ude. De to spillere sidder begge ude med en knæskade.

Forventet startopstillinger
Barcelona:
Marc Ter Stegen
Sergio Roberto, Gerald Pique, Clement Lenglet, Nelson Semedo
Arturo Vidal, Frenkie De Jong, Arthur
Antonio Greizmann, Luis Suarez, Lionel Messi

Slavia Prag:
Ondrej Kolar
Jan Boril, Michal Frydrych, Ladislav Takacs, Vladimir Coufal
Tomas Soucek
Peter Olayinka, Josef Husbauser, Nicolae Stanciu, Petr Sevcik
Stanislab Tecl

Kampens profil
Indkast.dk har ikke brugt lang tid på at finde frem til Lionel Messi. Han scorede i de to holds seneste møde i Prag, og han virker til at have fundet sin vanlige målform, hvor han nu har scoret seks mål i de sidste fem Barcelona-opgør.

Kampens resultat
Barcelona kører en sikker sejr hjem og dermed fortsætter på 1.-pladsen i deres gruppe. De tre offensive Barcelona-spillere skal nok finde hinanden og give Slavia Prags forsvar en travl aften. Indkast.dk spår en 4-1-sejr til Messi og co.

Kampen dømmes af engelske Michael Oliver og kan ses på TV3 Sport eller Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER