Club Brugge - Paris SG

Europa: Champions League
Club Brugge
Jan BreydelstadionFuld tid0-5Tilskuere: 26.946
Paris SG M. Icardi (7), K. Mbappé (61), M. Icardi (63), K. Mbappé (79), K. Mbappé (83)
OptaktLineup

Optakt:
Club Brügge - Paris Saint-Germain

Af Daniel Fisker

Real Madrids overmænd i denne Champions League-sæson tørner sammen, når Club Brügge tirsdag aften byder Paris Saint-Germain velkommen. Belgierne, som er ubesejrede i 17 kampe, får efter al sandsynlighed svært ved at holde en sprudlende PSG-offensiv fra fadet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:

Paris Saint-Germain har mulighed for at sikre sig en foreløbig sikker førsteplads, hvis de slipper fra Brügge med tre point. Ballet er dog fortsat åbent mellem Club Brügge, Galatasaray og Real Madrid. Netop Real Madrid indtager en skuffende sidsteplads i Gruppe A, hvilket under streges, at PSG har vundet 3-0 over ”Los Blancos”, mens Club Brügge tilkæmpede sig et enkelt point på Santiago Bernabeu – for begges vedkommende er der tale om de største resultater i den igangværende sæson.

Club Brügge er med 17 ubesejrede kampe i træk i fin form til at forsøge at give Paris Saint-Germain en varm velkomst. Den belgiske tratitionsklub havde kurs mod sejren på Santiago Bernabeu, da de efter første halvleg havde tilkæmpet sig en tomålsføring over Real Madrid. Sergio Ramos og Casemiro sørgede dog for, at det blev til en pointdeling i den spanske hovedstad.

Paris Saint-Germain har aldrig vundet Champions League-trofæet endsige været i en Champions League-finale – på trods af en kolossal købekraft. I de sidste tre sæsoner er den franske hovedstadsklub røget ud i ottendedelsfinalerne. I de fire forgangne sæson nåede ”Les Parisiens” til kvartfinalen, som dog blev endestationen for superstjernerne i PSG-folden. Paris Saint-Germain understregede dog, hvad deres intention er i denne Champions League-sæson, da de besejrede kongerne af Champions League – Real Madrid.

Karantæner og skader:

Club Brügge må som den eneste undvære midtbanespilleren Ruud Vormer, som også er anfører hos belgierne, fordi den 31-årige hollænder skal afsone karantæne.
Paris Saint-Germain må se bort fra superstjernen Neymar, kun var skadesfri en måneds tid, før brasilianeren var tilbage på skadeslisten. Derudover er midtbane-dynamoen Idrissa Gana Gueye, som i sommerens transfervindue blev købt i Everton, også ukampdygtig.

Forventede startopstillinger:

Club Brügge (3-1-4-2):
Mignolet – Mata, Mechele, Odilon – Deli – Diatta, Rits, Vanaken, Sobol – Bonaventure, Tau.

Paris Saint-Germain (4-3-3):
Navas –Meunier, Silva, Marquinhos, Diallo – Herrera, Paredes, Verratti – Mbappe, Cavani, Di Maria.

Bud på kampens profil:

Angel Di Maria var den ubetingede stjerne i Paris Saint-Germain-angrebet, da hovedstadsklubben fredag besøgte Nice. Den argentinske kantspiller leverede en fænomenal præstation og overstrålede alt og alle, indtil Kylian Mbappé kom på banen og dermed viste, at han er blevet sin skade kvit. Derudover sad Edinson Cavani på bænken til fredagens Ligue 1-kamp, hvorfor den uruguayanske angriber er et ubeskrevet blad, inden tirsdagens Champions League-kamp sparkes i gang.
Angel Di Maria har mulighed for at blive kampens ubetingede profil, hvis man kan gentage succesen fra i fredags. Kylian Mbappe, som tilsyneladende allerede har genfundet storformen i kølvandet på sin skade, har dog uden tvivl også profilpotentiale.

Bud på kampens resultat:

Buddet herfra bliver, at et trods alt overlegent Paris Saint-Germain-mandskab sikrer sig en komfortabel sejr over Club Brügge, som for første gang må gå fra banen uden point i denne Champions League-sæson. Buddet på et resultat bliver derfor 0:2.

Formkurve:

Club Brügge: V-V-U-V-V
Paris Saint-Germain: V-V-V-V-T

Seneste kampe for Club Brügge:

18.10.19: Mouscron – Club Brügge: 0-1 (Jupiler League).
06.10.19: Club Brügge – Gent: 4-0 (Jupiler League).
01.10.19: Real Madrid – Club Brügge (Champions League-gruppespillet).
28.09.19: KV Mechelen – Club Brügge: 0:5 (Jupiler League).
25.09.19: Francs Borains – Club Brügge: 0-3 (Den belgiske pokalturnering).

Seneste kampe for Paris Saint-Germain:

18.10.19: Nice – PSG: 1-4 (Ligue 1).
05.10.19: PSG – Angers: 4-0 (Ligue 1).
01.10.19: Galatasaray – PSG: 0-1 (Champions League-gruppespillet).
28.09.19: Bordeaux – PSG: 0-1 (Ligue 1).
25.09.19: PSG – Reims: 0-2 (Ligue 1).

Kampen spilles tirsdag d. 22/10 klokken 21.00 og kan følges på Viaplay. Kampens dommer er Daniel Siebert fra Tyskland.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik