Fodbold nyheder

- Det afhænger af det rette tidspunkt

Af Christian Kern Hansen

Den italienske Leeds United-ejer, Andrea Radrizzani, har i det seneste stykke tid været særdeles åben over for nye investorer. Nu har piben tilsynladende fået en lidt mere dæmpende lyd.

Article image

Indkast.dk har i denne uge belyst de mange rygter der florerer rundt om fremtiden for den engelske traditionsklub. Leeds United-ejeren, Andrea Radrizzani, har da også været ganske åben over for nye investorer i medierne, og har til medierne fortalt, at der var mange interesserede købere om buddet. Tidligere på ugen fortalte den italienske ejer, at man havde skåret feltet ned til tre forskellige investorer. En qatarsk virksomhed, en italiensk klub-ejer, samt en stor Leeds-fan med adresse i America.

I sær den qatarske virksomhed, Qatari Sports Investment, har været nævnt som en særdeles attraktiv mulighed for Leeds United, men om den engelske storklub overhovedet bliver opkøbt i den nærmeste fremtid er særdeles usikkert, efter Radrizzani udtalte følgende til Skysports som et supplement til de øvrige udtalelser han havde udtrykt tidligere på ugen.

- Vi bliver nødt til at være stolt af klubben, og sandheden om, at vi er attraktive for potentielle investorer. Hvornår og om vi ville åbne diskussioner, er en helt anden historie. Det afhænger af det rette tidspunkt, et tidspunkt hvor jeg tror, at vi bliver nødt til at støtte at bygge klubben større end vi selv kunne med vores egne ressoucer.

Italieneren er stadig ikke afvisende over for et opkøb af Championship-klubben, men det lader til at Leeds United-ejeren ikke vil forhaste et salg af klubben. Salget skal i hvert fald ske med omtanke for klubbens fremtid.

Leeds United ligger i øjeblikket placeret på Championships femteplads, hvor man blot er to point efter førerholdet, West Bromwich Albion.

Mere om Leeds

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik