Fodbold nyheder

Steven Gerrard ønsker at holde på Defoe

Af Christian Kern Hansen

Jermain Defoe er i øjeblikket udlejet til den skotske storklub, Glasgow Rangers, og har da også allerede haft masser af succes i Glasgow. Nu udtaler manager, Steven Gerrard, sig om kontraktforholdene.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jermain Defoe har altid været garant for mål, og målene har da heller ikke manglet i hans tid i Glasgow Rangers. Den engelke bomber er i øjeblikket udlejet fra Premier-League-klubben Bournemouth til Glasgow Rangers. Angriberen har været på leje i Skotland siden januar efter, at det knep med spilletiden i det sydengelske.

Defoe har været noget nær ustoppelig i den skotske række, og er noteret for 20 mål i 34 kampe, samt syv assist. En imponerende statistik for en 37-årig angriber, der bare fortsætter med at finde vej til netmaskerne.

Glasgow Rangers-manageren, Steven Gerrard har nu udtalt sig om englænderes situation i Skotland til det skotske medie, Daily Record.

- Hvis han er i denne her form på det tidspunkt (sommeren 2020 red.), så vil jeg selvfølgelig have ham her så lang tid som overhovedet muligt. Det er helt klart noget der er i vores overvejelser i trænerteamet og i truppen, udtalte Liverpool-legenden til Glasgow-mediet, Daily Record.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik