Fodbold nyheder

De Jong:
Det er min egen skyld, hvis jeg har spillet dårligt

Af Mads Sigh Lund Andersen

Frenkie de Jong afviser at give taktikken skylden.

Article image
Ritzau-Scanpix

I kampene imod Real Betis og Osasuna blev Frenkie De Jong, brugt i en mere fremadrettet rolle, end han er vant til fra sin tid i Ajax eller på det hollandske landshold, men de Jong afviser, at dette skulle have nogen form for indflydelse på, om han spiller godt eller ej – det ansvar ligger hos ham selv.

- Det er en simpel position på banen, og i de næste kampe vil jeg være bedre. Jeg er nødt til at tilpasse mig, og jeg har talt med Valverde omkring de fodboldmæssige problemer, og vi har sendt videoer. Trænere burde ikke spørge mig, hvor jeg gerne vil spille, da han er træneren, så han bestemmer. Ved Ajax og på landsholdet spillede jeg som en balancerende midtbane, men det er anderledes.

- Imod Real Betis og Osasuna spillede jeg mere bredt, og hvis jeg ikke spillede godt der, er det min skyld. Folk begyndte at debattere omkring min position, og stillede spørgsmålstegn ved, hvor jeg skulle spille, og det virkede sindssygt, sagde Frenkie de Jong ifølge Marca.

Den unge hollænder insisterede også på, at han kan spille på enhver position. Han foretrækker dog at spille på den midterste tredjedel af banen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea