Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Fodbold og camping

Hyg dig med fodbold på campingturen.
Når vi skal sidde og se fodbold, så foregår det som regel inde i stuen på sofaen med en kold øl. Lige så hyggeligt som det kan være, så kan det engang i mellem være sjovt at prøve noget andet. Efterårsferien er ved at være nær, og det betyder for mange at det er campingsæson.


Nyd fodboldkampene i et luftfortelt
Vi medgiver at fodbold og camping på ingen måder har noget med hinanden og gøre, og vi siger bestemt heller ikke, at du skal opgive fodbold for en campingtur. Hvis du og din familie dog er dem der tager på campingferier, så har du stadigvæk mulighed for at nyde en god fodboldkamp. Det bliver ikke i sofaen, men det kan blive i et rigtig hyggeligt luftfortelt.

I disse telte har du mulighed for at kunne se hvad der foregår på campingpladsen, samtidig med, at du sidder i læ og kan nyde en god kamp på telefonen. CF Horsens har massevis af denne type telte. Du kan både finde lufttelte der er bedre isoleret, og dem der blot er et telt for at have lidt over hovedet. Du kan med disse telte nyde godt af den smukke eftersårsfarve, imens du stadigvæk har mulighed for at følge med i fodboldkampen.


Udnyt det gode vejr og spil fodbold
En campingtur kan bestemt være hyggelig, og det kan bestemt give anledning til at spille en masse fodbold selv. Vi ved godt, at det er fristende bare at ligge på sofaen og se den ene fodboldkamp efter den anden, men det kan også være ret sjovt at komme ud på en campingtur, og selv spille lidt bold. Skulle abstinenserne blive for voldsomme, så bare rolig, for så har du altså stadigvæk mulighed for at se en kamp eller to på telefonen, imens du stadigvæk nyder godt af campingturen. Tjek de mange solide og gode lufttelte ud, og se om der ikke bare er ét der falder i din smag.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER