Fodbold nyheder

Ekspert om Bendtner:
Han ser lidt dvask ud

Af Torsten Brix

Jesper Thygesen vil ikke have FCK-angriberen på landsholdet…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Han ved, hvordan han skal opføre sig i en landsholdstrup, og han har forhåbentlig lært noget af de fejl, han har begået. Det etiske omkring at lade en tidligere voldsdømt spille på landsholdet er et problem, som jeg godt kan leve med. Det er de spillemæssige kvaliteter, der halter. Han er professionel nok, men det er simpelthen hans touch og fysik, som jeg sætter et kæmpe spørgsmålstegn ved.

Sådan siger Jesper Thygesen i dagens udgave af Jyllands-Posten og fodboldeksperten fortsætter begrundelse om hvorfor Nicklas Bendtner ikke skal på landsholdet?

- Han virker ikke særligt mobil i de seneste kampe, jeg har set ham spille. Hvis man ønsker at spille med genpres i spillet, hvilket er meget moderne, og som bliver en stor del af Kasper Hjulmands spil, kommer man ikke til at se Bendtner hjælpe midtbanen. Han ser lidt dvask ud. I et par enkelte aktioner kan han godt se fin ud, men det ligger ikke i hans natur at være angrebshidsig og hjælpe i presspillet. Det kan man godt tilgive, hvis han kan lave to mål per kamp, men jeg ser ham hverken være der eller nå dertil.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik