Fodbold nyheder

Tyndt straffespark bag Liverpool-nederlag

Af Torsten Brix

Trist start for de regerende Champions League-mestre…

Article image
Ritzau-Scanpix

Champions League-sæsonen 2019/20 startede tirsdag aften, da Napoli blandt andet fik besøg af Liverpool, og det blev et opgør spillet i et højt tempo, hvilket så ud til, at englænderne havde det bedst med. Premier League bliver jo også spillet i et højere tempo end Serie A, og måske af den grund var det også Liverpool, der kom til de fleste chancer i første halvleg.

Dries Mertens fik dog en stor chance, men Adrian viste ved den lejlighed godt målmandspil i Liverpool-målet. Han var dog chanceløs, da Mertens scorede til 1-0 på et lidt tyndt straffespark, som Adrian havde hånden på. Andy Robertson gjorde ikke meget ved Jose Callejon, der faldt meget let.

Den offensive Liverpool-trio med Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah så man ikke meget til. Sidstnævnte fik endda en stor chance foræret af Napoli-forsvaret, men Alex Meret gjorde det nu også godt i målet ved den afslutning.

Mod slutningen lukkede Fernando Llorente til 2-0, mens i den anden kamp i gruppen vandt Red Bull Salzburg stensikkert over Genk og dermed er Napoli og Salzburg-klubben overraskende tophold i gruppen med de regerende mestre, hvis problemer på udebane i Champions League fortsætter. Sidste år tabte de blandt andet i Napoli...


Napoli – Liverpool: 2-0 (0-0)
1-0: Dries Mertens (82, str.)
2-0: Fernando Llorente (92)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea