Fodbold nyheder

Tidligere Real Madrid-stjerne vil have hævn

Af Mads Sigh Lund Andersen

Angel Di Maria har ikke noget til overs for sin gamle klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Angel Di Marias tid i Real Madrid var fyldt med tumult, og fra spillerens perspektiv kan den blive opdelt i to afsnit, skriver Marca. En hvor Di Maria var en del af ”Los Blancos”-familien, og en hvor han blev skubbet ud af klubben. En hændelse overskygger dog alle andre for Angel Di Maria, og det hænger sammen med Argentinas VM-finale-kamp i 2014.

Di Maria pådrog sig en muskelskade i kvartfinalekampen imod Belgien, som Argentina vandt, og spillede igennem smerterne i semifinalen. Men da finalen skulle spilles, modtog Argentinas lægestab et brev Real Madrid, som efterspurgte, at Di Maria ikke skulle spille finalen, eftersom han var skadet. Dette var Argentinas første VM-finale siden 1990, hvor Di Maria kun var to år gammel, så han var ikke tilfreds med Real Madrids handlinger.

- Jeg forstod øjeblikkeligt, hvad der foregik. Alle havde hørt rygterne omkring, at Real Madrid ville købe James [Rodriguez] efter VM, og jeg vidste, at de ville sælge mig for at skabe plads til ham. De ville ikke have, at deres spiller blev skadet, inden de skulle sælge ham – så simpelt var det, sagde Di Maria ifølge Marca.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea