Fodbold nyheder

Tuchel:
Neymar er tilbage i varmen

Af Ryan Svale

PSG-træneren klarmelder Neymar efter både skade og transfersaga

Article image

Den brasilianske superstjerne, Neymar, blev igennem det meste af transfervinduet rygtet retur til FC Barcelona. Transfersagaen endte dog uden held for både Neymar og Barcelona, da klubberne ikke kunne blive enige. Derfor er brasilianeren stadig at finde i Paris.

Her har han dog ikke været i aktion i flere måneder grundet en skade og tvivl om hans fremtid i klubben. Nu er han dog tilbage i varmen igen hos de franske mestre og er klar til comeback i weekend.

Det bekræftede klubbens manager, Thomas Tuchel, på et pressemøde:

- Det er god timing for os, at Neymar er tilbage, da både Cavani og Mbappe er ude med skader, sagde Thomas Tuchel på et pressemøde, ifølge AS.

- Jeg er meget glad for vores hold. Det er dejligt at have Neymar tilbage, og han har fuld fokus på det. Det er det eneste, der er i vores hoveder, lød det fra manageren.

PSG-træneren bekræftede også, at klubbens seneste tilføjelser, Mauro Icardi og Keylor Navas, kunne komme i spil i lørdagens kamp mod Strasbourg.

Neymar har endnu ikke været med i Paris Saint-Germains kampe i Ligue 1 i denne sæson, hvor de regerende mestre indtager en delt førsteplads efter fire kampe.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Napoli - BarcelonaChampions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C