Fodbold nyheder

Boateng om Dembélé:
En lille dreng

Af Daniel Fisker

Kevin-Prince Boateng mener, at Ousmane Dembélé opfører sig som en lille dreng, der er blevet kastet ned i en gigantisk pool.

Article image

Det fik mange til at løfte øjenbrynene, da Kevin-Prince Boateng blev præsenteret på en lejekontrakt i selveste FC Barcelona. Den ghanesiske midtbanespiller skiftede i sommer tilbage til Sassuolo, inden han blev købt af Fiorentina, hvor han nu reflekterer over tiden i Barca og særligt den unge franskmand Ousmane Dembélé.

- Dembele er som en lille dreng, der er blevet kastet ned i en gigantisk pool, udtaler Kevin-Prince Boateng ifølge Marca.

- Han tjener en masse penge. Han er nødt til at blive ført i den rigtige retning, når han foretager sig noget i det offentlige rum. Hvis han ikke lærer det, så er det hans problem.

- Han kostede 1,1 millard kroner, men han har ikke engang lært, hvordan det hele fungerer endnu. Han vil bare gerne spille fodbold.

Unge fodboldspillere på topniveau får tit skudt i skoen, at de tjener alt for mange penge alt for hurtigt. Boateng medgiver også, at problemet ikke kun drejer sig om Dembélé. Det drejer sig i det hele taget om de unge topspilleres skyhøje lønninger.

- Problemet, som ikke kun drejer sig om Dembélé, handler om, at de får alt for mange penge.

- Det kan ikke passe, at en 18-årig skal tjene en nettoløn på 30 millioner kroner om året.

- Hvis han endelig tjener så mange penge, så skal de investeres øjeblikkeligt, så han ser så lidt af dem som overhovedet muligt.

Kevin Prince-Boateng nåede at spille fire førsteholdskampe for FC Barcelona i det halve år, han tilbragte i den catalanske storklub.

Mere om Fiorentina

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik