Fodbold nyheder

Annonce:
Skal du se bold i Italien?

For mange er det en drøm at se en fodboldkamp fra et italiensk stadion. Få ting kan sammenlignes med den passion som italienske fodboldspillere og tilskuere bringer. For mange kan det dog være besværligt at få lejet den bil, som kan gøre rejsen meget mere behagelig.

Article image

Fodbold i Italien
I Italien er fodbold en af de mest populære sportsgrene, og Italien er en af de fodboldnationer, som har vundet mest i Europa. Blandt andet kan fire VM-titler skrives på Italiens fodbold-CV.

Fodbold i Italien er noget helt andet end på et dansk stadion, og derfor er det for mange en drøm at komme til Italien og se fodbold. Hvis du skal ned at se Juventus, Inter eller Roma spille, er det en god idé at læse med her.

En bil må der til
Det er muligt, at du på din rejse kommer til at bo et stykke fra stadion. Eller også skal du besøge flere forskellige stadioner. Under alle omstændigheder er en god anbefaling: Lej en bil på ferien i Italien.

Skal du ned til Italien at se fodbold, er det derfor en god idé at finde en hjemmeside, hvor man kan sammenligne billig billeje.


Det skal du tænker over, når du lejer en bil
Det er ikke nok udelukkende at finde en billig biludlejning til ferien i Italien.

Når man kigger på biludlejning, må man holde forskellige ting for øje. Blandt andet kan det være en god idé at kigge grundigt på forsikringer. Det gælder nemlig for nogle, at forsikringer de allerede har i forvejen, dækker nogle af de forsikringer, som en biludlejer kunne finde på at sælge.

Det ville være ufornuftigt at finde en billig biludlejning, og derefter bruge alle pengene på forsikringer, som man i forvejen er dækket af.

Desuden er det værd at undersøge, om der er bestemte krav, til hvem der må køre bilen. Eksempelvis minimum eller maksimums alder, samt regler for hvor lang tid føreren skal have haft sit kørekort.


Ved udlevering af bilen
Når du er kommet til Italien, og har fundet frem til den biludlejning, som du har booket hos hjemmefra, er der nogle ting, man skal huske ved udlevering af bilen.

Du skal blandt andet sørge for at kigge efter ridser og skrammer. Eventuelle skader som bilen er blevet pådraget af andre, som har lejet bilen, skal dokumenteres, så du ikke skal hæfte for dem i sidste ende. Det kan du gøre ved at tage et billede af skaden.

Desuden skal du, hvis det ikke allerede er gjort, aftale med biludlejeren, om bilen skal afleveres med fuld eller næsten tom tank, og om der er fri kilometerforbrug.


Biludlejning koster ikke det samme alle steder
Der er mange forskellige priser for biludlejning. Og ligeledes stor forskel på niveauet af service, når det gælder billig biludleje.

Derfor er det en god idé at sammenligne forskellige biludlejere i Italien, inden du bestemmer dig for, hvilken biludlejning du vil gøre brug af.

Så find en billig biludlejning og lej en bil på ferien i Italien!

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik