Fodbold nyheder

Medie:
Barcas bud på Neymar accepteret

Af Mikkel Overgaard

Transfersagaen om Neymar har nu fået endnu en ny drejning og den brasilianske troldmand ser nu ud til at blive forenet med sin gamle klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det spanske medie Sport, der oftest er velinformeret, skriver her til aften, at Paris Saint-Germain skulle have accepteret et bud fra Barcelona på den ombejlede brasilianer Neymar.

Tidligere idag har de to hold haft repræsentanter til møde for at diskutere, hvorledes en handel om Neymar skulle falde på plads, og i den forbindelse deler det spanske medie Sport flere detaljer om disse forhandlinger. Det mest væsentlige er, at de to klubber er tæt på enighed og at Neymar er centimeter fra at være tilbage i Catalonien.

Den spanske storklub skulle have budt 1,275 milliarder kroner, hvor brasilianeren skifter til Barcelona med omgående virkning. Yderligere beretter det spanske medie om, at betalingen vil ske over to forskellige rater. Den første skal betales om et år i 2020, hvornæst anden del skal betales i 2021.

Den franske klub meldte dog tilbage, at man accepterede buddet på 1,275 milliarder kroner, men at hele beløbet skal betales i samme rate og allerede i det kommende år. Yderligere forventer franskmændene, at man modtager en lille del af summen med omgående virkning.

Handlen forventes at kunne blive færdiggjort inden ugen er omme og hvorvidt en spiller eller to skal indblandes i handlen vides der ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik