Fodbold nyheder

Pogba blev skurk, da Wolves og United delte på Molineux

Af Henrik Simonsen

Wolverhampton og Manchester United spillede her til aften 1-1 i Premier League. Pogba brændte fra 11-meterpletten.

Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)
Paul Pogba brænder straffespark i Wolverhampton - Manchester United (1-1)

Kampen fik en lidt rodet begyndelse, hvor begge hold forsøgte at finde fodfæste. Stille og roligt blev det dog mere og mere gæsterne, der sad på bolden og spillet – men uden at være farlige - mens det orangeklædte hjemmehold ventede på sin chance for at slå til.

Ovenstående ”skakspil” var vel mere eller mindre, som begge managers på forhånd havde regnet med. Heldigvis for udeholdets manager, Ole Gunnar Solskjær, var det hans tropper, der først slog til. Efter 26 minutter kombinerede Jesse Lingard, Marcus Rashford og Anthony Martial godt, hvilket endte med, at sidstnævnte fik en kort stikning ind i feltet af Rashford. Her afsluttede franskmanden resolut og satte bolden sikkert ind højt i målet. 1-0 til gæsterne, hvilket også var stillingen efter de første 45 minutter.

Efter pausen kom hjemmeholdet klart bedst ud, og de skulle ikke bruge længe på at få kapital af det gode spil. Efter 54 minutter drejede midtbanespilleren Rúben Neves bolden uimodtageligt helt op i det højre målhjørne, hvorefter jublen og brølet kunne få frit løb på Molineux. 1-1. Med til historien hører også, at minuttet forinden havde Wolverhampton-angriberen Raúl Jiménez headet bolden på indersiden af den ene stolpe.

Med lidt over 20 minutter tilbage af opgøret fik Paul Pogba tilkendt et straffespark. Det ville han selv tage, men det skulle han måske have ladet en anden gøre. Franskmanden, der længe har været rygtet væk fra Manchester United, sparkede nemlig svagt, hvorfor Rui Patrício i Wolverhampton-målet ikke havde de store problemer med at redde forsøget. Fortsat 1-1 på Molineux, hvilket også kampens resultat.

Wolverhampton Wanderers FC – Manchester United 1-1 (0-1)
0-1: Anthony Martial (27’)
1-1 Rúben Neves (55’)

Tilskuere: 31.314

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik