Fodbold nyheder

Manchester United:
Alder er bare et tal

Af Mikkel Overgaard

Den norske manager for Manchester United har vist, at han tør stole på de unge talenter og det har spillerne godt bemærket.

Article image

Scott McTominay, der fik sin debut for Manchester United tilbage i maj 2017 mod Arsenal har fået masser af spilletid under den nye manager Ole Gunnar Solskjaer og han er yderst tilfreds med nordmandens tiltro til de unge spillere:

- Manager Ole Gunnar Solskjaers tiltro til de mange unge spillere i Manchester United viser, at alder bare er et tal. Erfaring er vigtig i Premier League, men unge spillere er sultne. Bare fordi man har spillet meget betyder det ikke, at nogen er før andre i køen.

McTominay var én af de seks spillere, som var under 25 år i weekendens storsejr på 4-0 over Chelsea. Gennemsnitsalderen i denne kamp for Manchester United var på 24 år og 227 dage, hvilket var det yngste hold i hele Premier League i den første runde.

Spillerne er også yderst tilfredse med denne udvikling og Scott McTominay havde endnu flere rosende ord til BBC om manager Ole Gunnar Solskjaer:

- Han har ikke nogen faste navne, som bliver foretrukket på holdkortet og der er intet som er givet på forhånd, alle har en chance for at blive en del af holdet. Se fx på Marcus Rashford og se det arbejde, som han ligger for dagen, det viser tydeligt, at alder bare er et tal.

Manchester Uniteds unge drenge skal ude møde Wolverhampton på mandag.

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik