Fodbold nyheder

Nyt vanvidsbud på Neymar

Af Silas Stage

Barcelona indstiller næppe jagten på den brasilianske troldmand.

Article image
Ritzau-Scanpix

Koste hvad det vil. Det lader til at være sloganet i Barcelonas utrættelige forsøg på at hente den 27-årige brasilianske fløj tilbage til klubben, hvor han indledte sin europæiske karriere. Ifølge Sky i Tyskland har Barcelona i går fremlagt et bud på omkring 750 millioner kroner plus to spillere. Og det er ikke hvilket som helst spillere. Catalonierne har angiveligt sendt Paris Saint-Germain en liste med seks navne, hvor de kan vælge to af dem.

De spillere der meget vel kan være fortid i den spanske storklub, er Philippe Coutinho, Ousmane Dembele, Ivan Rakitic, Nelson Semedo, Malcom og Samuel Umtiti. Det er dog endnu uvist om Paris Saint-Germain foretrækker varme spillere eller kolde kontanter. Gennem hele forløbet har de krævet cirka 1.6 milliarder, hvilket næsten er ens med det beløb, de gav for Neymar for to år siden.

Som Indkast.dk skrev om for ni dage siden, har Neymar fået tilladelse til et skifte væk fra PSG af klubben selv, hvis der kunne findes ”en aftale der passer alle parter”. Selv er Sky Germanys ekspert Max Bielefeld meget sikker på, at vi har set Neymar i rødt og blå for sidste gang.

- Han ønsker at forlade klubben, og Barcelona er desperate for at hente ham tilbage, sagde Bielefeld i aftes til Sky Sports News.

- Den eneste rigtige løsning for Neymar i dette transfervindue er Barcelona.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik