Fodbold nyheder

Officielt:
Dansker skifter til Twente

Af Mikkel Overgaard

Den tidligere Superliga-profil Emil Berggreen skifter til Twente i den hollandske Æresdivisionen på en fri transfer fra den tyske klub Mainz 05.

Article image

Emil Berggren blev i går enig med den hollandske klub Twente om et skifte, der efter sommer bliver danskerens nye adresse. Den 26-årige angriber slog aldrig fuldstændig igennem i Mainz 05 og ser selv frem til chancen for at prøve sig af i den hollandske liga.

- Jeg havde tilbud på hånden fra klubber i flere forskellige ligaer, men Twente har virkelig strakt sig langt og vist, at de virkelig vil have mig. Samtidig har samtaler med sportsdirektør Ted van Leeuwen overbevist mig om, at deres spillestil med to kanter, der skal smække indlæg ind i feltet passer perfekt til mig, så jeg glæder mig helt vildt til at vise mig frem i Holland

Emil Berggreen kommer til Twente uden at have spillet en gældende kamp siden april måned 2018. Hele sidste sæson sad han ude for sin klub, Mainz 05, men Ted van Leeuwen fortalte i går, at Twente lægestab har raskmeldt danskeren.

Ted Van Leeuwen der tidligere også har været sportsdirektør i Superligaklubben Esbjerg fB, virker altså til at være den helt store årsag til, at Emil Berggreen er blevet overtalt til at skifte til hollandsk fodbold og Twente.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik