Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Inter er parate til at imødegå Manchester Uniteds værdisætning af Romelu Lukaku, hvis det kan foregå på italienernes betingelser, mens Manchester United har givet et stort bud på Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes.

Article image

Inter forventes at i mødegå Manchester Uniteds værdisætning af Romelu Lukaku, som lyder på 620 millioner kroner, men kun hvis Serie A-klubben må betale 495 millioner kroner i løbet af en periode på tre år, mens de resterende 125 millioner kroner skal betales som eventuelle bonusser. (Sun)

Tottenhams danske stjerne Christian Eriksen er et af de navne, som Atlético Madrid kigger på i jagten på en ny playmaker. (Evening Standard)

AS Roma har ikke råd til at betale Toby Alderweirelds frikøbsklausul på 205 millioner kroner, men til gengæld har den italienske hovedstadsklub planer om at tilbyde Tottenham den 20-årige midtbanespiller Nicolo Zaniolo som en del af en eventuel handel. (Mirror)

Danny Rose tager ikke med Tottenham på træningslejr i Singapore, hvilket for alvor har sat gang i rygterne om, at den 29-årige venstreback bliver solgt. (Telegraph)

Everton er interesserede i Juventus-angriberen Mario Mandzukic. I første omgang venter Premier League-klubben på at se, om den 33-årige kroat er en del af den nye Juventus-træner Maurizio Sarris planer. (Telegraph)

Manchester United har givet et stort bud – efter sigende i omegnen af 415 millioner kroner – for Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes. (Mirror)

Arsenal er interesserede i at hente den defensive midtbanespiller Ismaël Bennacer tilbage til klubben. Den 21-årige algerier forlod ”The Gunners” i sommeren 2017. (The Guardian)

Den franske forsvarsspiller Eliaquim Mangala kan forlade Manchester City kvit og frit. Den 28-årige franskmand blev den dyreste forsvarsspiller i England, da Manchester City købte ham i Porto for 350 millioner kroner. (Mail)

Leicester har foreløbig afvist to bud på den ombejlede forsvarsspiller Harry Maguire. (talkSPORT)

Den engelske midtbanespiller Jonjo Shelvey har understreget, at han ikke er interesseret i at forlade Newcastle United. (Star)

Southampton-angriberen Charlie Austin var langtfra tilfreds, da han fik at vide, at han ikke skal med førsteholdet på træningslejr. Den 30-årige englænder kvitterede blandt andet ved at kalde manageren Ralph Hasenhüttl for respektløs. (Sun)

William Saliba er interesseret i at vende tilbage til Arsenal, men Saint-Etienne foretrækker Tottenhams bud på den 18-årige franske midterstopper. (Sun)

Liverpool har inkluderet den 35-årige målmand Andy Lonergan – som har været klubløs, siden han forlod Middlesbrough – i truppen til deres Amerika-tur. (Mail)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik