Fodbold nyheder

Juventus og Inter i vild byttehandel?

Af Ryan Svale

Inter vil have fingrene i Paulo Dybala og er villig til at smide Mauro Icardi med i handlen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Antonio Conte er ny cheftræner i den italienske Serie A-klub Inter, og han har vilde planer med Milano-klubben. Den italienske træner vil således gerne genforenes med en af sine tidligere spiller i Juventus, Paulo Dybala.

Samtidig skulle Conte ikke være den største fan Mauro Icardi, der i sidste sæson skabte en stor konflikt i klubben og vil derfor skille sig af med den kontroversielle argentinske angriber. Noget han angiveligt har Inter-ledelsens opbakning til. Derfor arbejder Inter ifølge Goal arbejder på at overtale Juventus til at acceptere en byttehandel, der skal sende Icardi til Torino-klubben, mens Paulo Dybala sendes den anden vej.

Juventus er dog ikke så vilde med idéen, da klubben mangler at ansætte en ny cheftræner efter Massimiliano Allegris afsked. Torino-klubben har dog tidligere vist interesse for Icardi, og klubbens sportsdirektør, Fabio Paratici, har angiveligt kontaktet Icardis hustru og agent, Wanda Nara, så en byttehandel kan muligvis komme på tale, når Juventus får en ny træner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik