Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

PSG vil have en gratis David de Gea, mens Arsenal vil have Crystal Palace-angriberen Wilfried Zaha til halv pris.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City er favoritter til at hente Atlético Madrid-midtbanespilleren Rodrigo, men klubbens manager Pep Guardiola er måske nødt til at sælge angriberen Gabriel Jesus først. (Sun on Sunday)

Paris Saint-Germain er parate til at opmuntre Manchester United-målmanden David de Gea til at blive i Manchester United, indtil hans kontrakt løber ud, hvorefter han skal slutte sig til den franske hovedstadsklub på en fri transfer. (Sunday Express)

Arsenal er interesseret i Crystal Palace-angriberen Wilfried Zaha, men ”The Gunners” vil kun betale 340 millioner kroner for ivorianeren. Det er kun halvdelen af, hvad ”The Eagles” forlanger for den 26-årige angriber. (Sun on Sunday)

Paris Saint-Germain er fast besluttede på at hente N’Golo Kanté til klubben i det kommende transfervindue. (Sunday Mirror)

Tottenham kan tænkes at henvende sig til den afgående Juventus-træner Massimiliano Allegri, hvis Mauricio Pochettino forlader Tottenham til fordel for Juventus, når Champions League-finalen er overstået. (Sunday Express)

Mauricio Pochettino er dog også et varmt navn i Bayern München. (Star on Sunday)

Den walisiske kantspiller Gareth Bale, den spanske midtbanespiller Dani Ceballos, den costaricanske målmand Keylor Navas og den spanske midtbanespiller Marcos Llorente er alle kørt i stilling til at skulle forlade Real Madrid i løbet af sommeren. (Marca)

Chelsea har planer om at tilbyde den unge kantspiller Callum Hudson-Odoi trøjenummer 10, når Eden Hazard forlader klubben. Nye kontraktforhandlinger skal i den forbindelse finde sted i denne måned. (Mail on Sunday)

Crystal Palace har udstyret den eftertragtede højreback Aaron Wan-Bissaka med et prisskilt på 510 millioner kroner. Meningen er at afskrække Manchester United, som er meget interesserede i den 21-årige højreback. (Mail on Sunday)

Manchester United er sikre på, at angriberen Marcus Rashford kommer til at underskrive en ny kontrakt. En ugeløn på 2,5 millioner kroner vil mere end tredoble den 21-årige englænders nuværende ugeløn. (Star on Sunday)

Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba er parat til at gå ned i løn, hvis det kan sikre hans skifte til Real Madrid. (Manchester Evening News)

Manchester United ønsker ikke at sælge Paul Pogba. Klubben har gjort det klart over for den 26-årige franskmand, at han skal forlange en transfer, hvis han vil gennemtvinge et skifte til Santiago Bernabeu. (Sun on Sunday)

Arsenal er interesseret i Lorients 20-årige angriber Alexis Claude-Maurice, som er værdisat til 75 millioner kroner. Premier League-oprykkerne fra Norwich er dog også interesseret i den franske U20-landsholdsspiller. (Sunday Express)

Everton forlanger 170 millioner kroner for den engelske U21-landsholdsspiller Ademola Lookman. Everton planlægger at sælge omkring 15 medlemmer af førsteholdstruppen i det kommende transfervindue. (Mail on Sunday)

Leicester har sendt talentspejdere til Milano for at holde et vågent øje med AC Milan-kantspilleren Hakan Calhanoglu. (Leicester Mercury)

Chelsea har planer om at beholde Tammy Abraham, som i øjeblikket er lejesvend i Aston Villa, samt Kurt Zouma, som har tilbragt sæsonen som lejesvend Everton, hvis FIFA-transferkarantænen fortsat står ved magt. (Sun on Sunday)

Kravene fra agenten Mino Raiola har vist sig at give komplikationer i forhold til, hvor den ombejlede Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt skal hen, når han er færdig i den hollandske hovedstad. (Sunday Mirror)

Southampton forbereder et bud på Charlton-midtbanespilleren Joe Aribo, selvom Arsenal og Manchester City har holdt øje med den 22-årige midtbanespiller i flere måneder. (Sunday Express)

Rangers’ colombianske angriber Alfredo Morelos, som rygtes til Leicester og Borussia Dortmund, har løftet sløret for, at han har ambitioner om at spille i en meget bedre liga. (Goal.com)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik