Fodbold nyheder

Frank Lampard tæt på Premier League

Af Mikkel Overgaard

Chelsea-legenden Frank Lampard skulle angiveligt være på blokken hos The Blues som ny mulig manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Maurizio Sarri har i denne sæson været i mediernes søgelys flere gange. Som Indkast.dk var inde på tidligere på ugen, så er den italienske træners fremtid usikker i Chelsea.

Ifølge The Mirror skulle Frank Lampard angiveligt være det varmeste emne som ny manager, såfremt Maurizio Sarri skulle blive fyret. Den mangeårige Chelsea-legende, Frank Lampard, sikrede onsdag aften en play-off finaleplads til hans nuværende hold, Derby, i hans første sæson som manager. Dermed har han imponeret alt og alle og ifølge det engelske medie også bragt sig selv på banen til at blive ny træner for Chelsea FC.

Det italienske medie, Sport Mediaset, påstår også at Frank Lampard skulle være blevet ansat som managerfor Chelsea i den kommende sæson, uanset hvordan Chelsea skulle slutte sæsonen. Blandt fansene er der også tydeligt en begejstring for klubbens legende, der nåede 648 kampe som spiller for Chelsea og samtidig score 211 mål, mest af alle Chelsea-spillere gennem tiden.

Senere på måneden skal Frank Lampard op imod Aston Villa i kampen om en plads i Premier League. Dermed har den engelske manager både muligheden for Premier League gennem sin nuværende klub Derby, men også gennem et potentiel job hos sin gamle klub Chelsea FC.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik