Stefan Lindahl

Inter ligner Cagliari-profils nye arbejdsgiver

I hele sæsonen er Cagliari-profilen Nicolo Barella blevet kædet sammen med et skifte væk fra den sardinske klub. Nu ligner Inter den nye arbejdsgiver.
I hele indeværende sæson er Nicolo Barella fra Serie A-klubben Cagliari blevet sat i forbindelse med diverse storklubber både i og udenfor Italien. Flere Premier League- og Serie A-klubber har stået klar i kulissen, men nu meddeler Calciomercato, at den unge italiener har fundet sin nye arbejdsgiver.

Angiveligt er det Inter, som er meget tæt på at have en aftale med midtbane-talentet. Barella skulle allerede have holdt møder med Inter-træner Luciano Spalletti, og de to involverede klubbers præsidenter skulle også have afholdt møder omkring en mulig transfer.

Den 22-årige italienske landsholdsspiller har været en del af den sardinske klub siden sine helt unge år. I sine 33 kampe i indeværende sæson har midtbanespilleren været involveret i en enkelt scoring og leveret fire assist. Trods sin unge alder har Barella allerede rundet 100 førsteholdskampe for Cagliari.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER