Fodbold nyheder

City tæver Chelsea

Af Torsten Brix

Flotte mål, store fejl – men også imponerende spil af Manchester City, som skabte en stor-sejr.

Article image
Ritzau-Scanpix

1-0: Raheem Sterling
Efter Chelsea-forsvaret slet ikke var koncentreret nok og klar til kamp efter tre minutter og et hurtigt frispark af Manchester City.


2-0: Sergio Agüero
Den lille argentiner lavede et helt unikt mål på langskud, efter han kort tid forinden havde misbrugt en gigantisk chance.


3-0: Sergio Agüero
Nok et mål af den formstærke Agüero efter en stor fejlaflevering af Ross Barkley.


4-0: Ilkay Gündogan
Hård afslutning – også fra kanten af felten…


5-0: Sergio Agüero
Sikker scoring på straffespark efter Cesar Azpilicueta slet ikke kunne følge med Sterling. Forinden havde Agüero haft et hovedstød på overliggeren.


Dette er kampfakta allerede inden, at der var spillet en time af søndagens Premier League-stormøde mellem Manchester City og Chelsea. Sidstnævnte var nede med 0-5 efter store fejl i defensiven, men også efter godt spil af City, der dermed overtager førstepladsen i Premier League fra Liverpool.

Netop Jürgen Klopp-mandskab må ryste noget i bukserne efter at have set Pep Guardiolas tropper i uhyggelig form. City viste jo også skræmmende styrke i sidste weekend imod Arsenal. I kampen imod Arsenal formåede London-holdet ikke rigtigt at true Manchester City, og sådan var det også i dagens opgør.

Manchester City udraderede i den grad Chelsea, selvom Guardiola end ikke gav spilletid til så stærke spillere som Nicolas Otamendi, Danilo og Leroy Sane. Ind kom dog Gabriel Jesus i stedet for hattrick-helten Sergio Agüero, som sagtens kunne have lavet fem mål i kampen.

6-0-målet til Manchester City viste nok en gang deres høje klasse, men også meget passivt forsvarsspil af Chelsea med den italienske manager Maurizio Sarri. Så City viste høj klasse… jah – man fristes til at sige ”mesterskabsklasse”…


Manchester City – Chelsea: 6-0 (4-0)
1-0: Raheem Sterling (3)
2-0: Sergio Agüero (13)
3-0: Sergio Agüero (19)
4-0: Ilkay Gündogan (25)
5-0: Sergio Agüero (56)
6-0: Raheem Sterling (80)
Dommer: Mike Dean

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik