Fodbold nyheder

Stort skænderi mellem Mourinho og Pogba

Af Obaida El-Itr

Ifølge det engelske medie, Daily Record, gik bølgerne højt i Uniteds omklædningsrum efter 2-2 resultatet mod Southampton.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United levrede endnu engang en tam præstation i kampen mod bundholdet Southampton. 'De røde djævle” kom bagud med to mål, men formåede at komme på 2-2, hvilket blev slutresultatet. Pogba startede inde for United, og det var ikke franskmandens bedste aften. Det viser statistikkerne også. Franskmanden tabte 15 ud af 30 dueller og havde en afleveringsprocent på 85 procent. Derudover blev han frataget bolden otte gange i løbet af kampen.

Mourinho var naturligvis utilfreds med kampens endelige udfald, og angiveligt også med Pogbas' seneste præstationer. Efter en ophedet diskussion i omklædningsrummet, kalde Mourinho Pogba for ”en virus”, hvilket ikke behagede franskmanden, der valgte at svare tilbage.

- Du respekterer ikke spillerne og fansene, og du dræber mentaliteten hos de gode mennesker omkring dig, skulle Pogba have sagt ifølge Daily Record og andre engelske medier.

Der har længe været rygter om, at midtbanespilleren har været utilfreds i United, og efter denne nyhed, kan man sætte spørgsmålstegn ved, om Pogba har fremtid i den røde trøje.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik