Fodbold nyheder

Guardiola storroser Jørgensen

Af Stefan Thomsen

Manchester Citys stjernemanager er ude med roser til Danmarks foretrukne mand i angrebet.

Article image

I aften sparkes Champions League i gang for Feyenoords og Manchester Citys vedkommende, og selvom sidstnævnte er favorit til at snuppe sejren, så er manager Pep Guardiolas udmærket klar over, at Feyenoord har nogle farlige spillere. Den catalanske manager mener endda, at en hvis dansker er blandt de farligste, som hollænderne har at byde på.

- Hvem der er den bedste spiller i Feyenoord? Jørgensen er en topangriber. De spiller meget op på ham, så han kan holde fast i bolden. El Ahmadi er en spiller med mange kvaliteter. Vilhena er en god spiller. Som altid i Holland har kantspillerne gode en mod en-kvaliteter. Det er et godt hold. Feyenoord har mange gode spillere på holdet. Det er svært at sige, hvem der er den bedste, udtalte Pep Guardiola på pressemødet ifølge Tipsbladet.

Nicolai Jørgensen blev topscorer i ligaen, da Feyenoord i sidste sæson efter mange års tørke igen sikrede sig titlen i det hollandske. 21 mål stod Jørgensen for, og derudover fik han en andenplads på assistlisten med 11 styks.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik