Torsten Brix

Vidste du om... Harry Kane

Pudsigheder, statistikker og andet om den hotte engelske angriber…
- at har han fået en del af hans fodbold-uddannelse hos Arsenal.

- at i 2014/15-sæsonen scorede han 31 mål, men i den næste sæson var der tvivl om Kane var et ”One-Season-Worder”, da han i den efterfølgende sæson kun scorede et mål i de første tolv kampe, men efter et dusin kampe væltede målene igen ind over den engelske landsholdsspiller.

- at han tidligere har været udlejet til klubber som Leyton Orient, Millwall, Norwich og Leicester.

- at den 9/5-2013 startede Kane på bænken, sammen med Jamie Vardy og Daniel Drinkwater, da Leicester missede Premier League-oprykningen.

- at han startede karrieren i Ridgeway Rovers… samme Essex-klub som David Beckham også startede i. Derudover har de gået på samme skole – The Chingford Foundation School.

- at angriberen ikke drikker alkohol. Ifølge vennen og den tidligere Tottenham-spiller David Bentley vil Kane hellere spille golf eller gå tur med sine to hunde – end at gå på natklubber.

- at han også kunne have spillet for det irske landshold pga. hans far, der er født i Galway.

- at han af den tidligere Tottenham-manager David Pleat er blevet kaldt for ”en god gammeldags centerforward”.

- at han er ven med sangeren Ed Sheeran, som han fik til at synge for det engelske landshold ved EM2020.

- at da han satte scoringsrekord på det engelske landshold med 54 mål var de 49 lavet imens Gareth Southgate var landstræner og blot to udenfor straffesparksfeltet.

- at da han efter 19 år i Tottenham skiftede til Bayern München havde han scoret 280 mål for London-klubben i 435 kampe.

- at på en dag solgte den sydtyske klub 10.000 trøjer med Kanes navn på ryggen.