Fodbold nyheder

Gode nyheder i United

Af Niels Mathiesen

Gode nyheder i United, da Wayne Rooney bliver meldt kampklar til weekendens liga-kamp.

Article image
Ritzau-Scanpix

Oven på Luke Shaws horrible skade, er der endelig lidt gode nyheder hos United, da Wayne Rooney ved dagens pressemøde blev meldt kampklar af Van Gaal. Rooney, der blev skadet i kampen mod Liverpool, blev med det samme meldt ukampdygtig i deres seneste opgør mod PSV Eindhoven. Nu er han så klar til kamp igen.

- Wayne er klar til at spille. Han har kun haft en uge væk, og det var fordi vi ikke vil løbe nogen risiko med ham, sagde Manchester Uniteds manager Louis Van Gaal til dagens pressemøde.

Wayne Rooney er udset til at starte inde for United og erstatter højst sandsynligt Ander Herrera i start-elleveren. En anden United-spiller der også så småt er ved at vende tilbage fra en skade, er Phil Jones, som ikke har spillet et eneste minut i den igangværende sæson. Om Phil Jones får spilletid i weekendens kamp, er dog mere tvivlsomt.

- Phil Jones er vendt tilbage, og er lige begyndt at træne med de andre. Han er ikke i kampform, men han er i stand til træne, sagde United-manageren om sit forsvarstalent.

Manchester United spiller ude mod Southampton på søndag, og Manchester klubben er ivrige efter at komme hurtigt oven på igen efter et uventet nederlag mod PSV Eindhoven i ugens Champions League-kamp.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Real MadridChampions League - Gladbach - Manchester C