Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Saint-successer blev til Kop-fiaskoer

Uha… Lallana, Lovren og Lambert har haft en l….-sæson i Liverpool. I dag vender trioen tilbage til St. Mary's.
Liverpool kan søndag eftermiddag formindske forspringet til Ronald Koemans Southampton til ét point med en sejr på St. Mary's stadium. Omvendt kan Liverpool med et nederlag komme meget langt væk fra den Champions League-plads, som var målet, da klubben gik indkøbsamok i sommer – hvor mange penge blev brugt – især i Southampton.

Indkøbene har samlet set vist sig at være deciderede fejlkøb, og de har været medvirkende til, at Liverpool fik en ualmindelig dårlig sæsonstart. Siden november har holdet mere lignet sidste sæsons hold, og Brendan Rodgers har ændret formation til en 3-4-2-1 formation med mere spilletid til Emre Can og Lazar Markovic – og ikke så meget til skuffelserne Adam Lallana, Dejan Lovren og Rickie Lambert. Det er måske ikke så underligt, hvis man kigger på disse tal for de tre tidligere Southampton-spillere:


Adam Lallana
Lallana startede 97 % af Southamptons Premier League-kampe i sidste sæson, men i år har midtbanespilleren kun startet 56 % for Liverpool. I disse opgør har Lallana kun lavet 27 afleveringer pr. kamp i gennemsnit, mens tallet for sæsonen før hos ”The Saints” var på 39.


Dejan Lovren
Forsvarsspilleren har kun startet 13 Premier League-kampe for Liverpool i denne sæson, hvor de syv er endt med nederlag. Det er hele ti uger siden sidste startopstilling, og i den periode har Liverpool hentet 21 af 27 mulige point efter seks sejre og tre uafgjorte.


Rickie Lambert
Sidste sæson startede angriberen hele 81,5 % af kampene for Southampton, mens han i denne Premier League-sæson kun har startet 20 % af Liverpools Premier League-kampe. I sidste sæson for Southampton var han med i 23 mål – både som afslutter, men også som oplægger. I denne sæson har Lambert være med i to mål.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER