Jasmin Beganovic

League 1-mandskab i omkamp mod Everton

Everton kom bagud 0-1, foran 2-1, men endte med at spille 2-2 med Oldham i FA Cup'en. Anichebe og Jagielka scorede for Everton, men Matt Smith sikrede omkamp i fire minutters overtid.
Oldham fra den tunge ende af League One bød i dag Everton op til dans i ottendedelsfinalen i FA Cup'en. Oldham ydede god modstand, og det var ikke ufortjent, at det undertippede mandskab opnåede 2-2 med favoritterne.

Efter 13 minutter kom Oldham foran på mål af Jordan Obita. Målet kom ud af ingenting, og var på græsen til offside.

Det tog ikke lang tid for Victor Anichebe at hamre bolden ind i kassen til 1-1. Oldham var i flere omgange ved at komme foran, men det blev 1-1.

2. halvleg var ikke særlig gammel før Jagielka kunne notere sig som målscorer, efter et flot hovedstød, og stillingen var altså 2-1 på nuværende tidspunkt.

Vi skulle helt frem til overtiden før Oldham udlignede og fremtvang en omkamp. Matt Smith kom højest op til en hjørnespark og fik udlignet.

Oldham skal altså en tur forbi Goodison for at afgøre, hvilket hold der går videre til kvartfinalen.

Oldham - Everton: 2-2 (0-0)
1-0: Jordan Obita (13)
1-1: Victor Anichebe (24)
1-2: Phil Jagielka (48)
2-2: Matt Smith (90)